Jag har väldigt svårt för människor som inte lyssnar på mig. Som inte ens ger mig en chans att förklara eller som inte respekterar när man för en gångs skull har lite auktoritet. Det går mig verkligen på nerverna med folk som bara fokuserar på vad dem själva vill och inte tar hänsyn till någon annan.
 
Man vill bara ställa sig upp och skrika men det går ju inte. Vi är alla vuxna människor men jag blir verkligen galen på folk som inte låter någon annan prata. När dem bara sitter och gnäller men inte har egna ideer, vill bara sitta och gnälla på andra men har inga lösningar. Blir galen!
 
Jag försöker verkligen att vara rättvis, försöka lyssna på dem och ta hänsyn till deras behov men när dem inte tar hänsyn till mig så tröttnar jag väldigt fort. Varför ska jag behärska mitt beteende och vara så snäll när dem inte tar hänsyn till mig och bara ser sig själv? Det är verkligen inte ok.
 
Personer som beteer sig på det sättet är det värsta jag vet. Dem känns så himla själviska och nästan elaka, men det är dem också kanske. Tycker inte om ><
 
Nu ska vi snart ta oss hem här från Pomona. Det är måndag igen och jag mår som jag brukar.. Lite huvudvärk, trött som bara den och grining. Så jag är väl överkänslig som vanligt men jag är faktiskt riktigt irriterad på vissa i gruppen. Här försöker man få det att funka så är nästan alla så motsträviga och ointresserade. Men nu är det slut för idag och imorgon har vi föreläsning hela dagen vilket blir skönt.
 
Har verkligen inte fått något gjort idag. Bara segat i soffan och tjatat som alla andra. Väldigt oinspirerande dag. Men jag fixade presentationen i alla fall och nu skriver jag i bloggen ^^ Så lite blev gjort i alla fall.
 
Nu ska jag skriva klart här, ändra lite i en novell och sen bär det av hemåt. Det ska bli skönt.. Blir en slapp veckan nu utan den huvudansvarige som är sjukskriven. Men mycket eget arbete så det är bra för mig. Ska se till att få lite gjort imorgon och massor på Onsdag. Hoppas alla haft en bra Måndag så skriver jag säkert igen imorgon. ta hand om er! <3
ansvar, hänsyn, människor, måndag, personer, pomona, trött,
Ikväll blev det lite impuls umgänge med familjen. Skulle bara hit för att äta middag och umgås lite men jag och brorsan bestämde oss för att stanna och sova här. Det är mysigt att träffa familjen ibland och det blir nog kul att ha familjekväll här =)
 
Vi skulle se på något ikväll som dem ville se på TV men sen blir det nog kortspel och prat resten av kvällen. Det var ett tag sen det bara var vi 4 så det känns trevligt. Man får ta vara på familjen och umgås så mycket man kan. Det är roligt att träffa brorsan också. Hoppas vi kan spela UNO sen, det är väldigt roligt.
 
Det känns som det var längesen man träffade familjen, jag har varit upptagen med Pomona och jag var sjuk. Sen har jag varit så otroligt trött på senaste så jag har inte orkat med mycket sociala sällskap. Vi var ju en sväng hos brorsdottern förra helgen men det blev en kortis och pappa var inte med.
 
Så nu blir kvalitetstid med närmaste familjen underbart. Precis vad jag behövde denna helgen =) Men nu får jag sluta skriva, vi ser på Polisskolan så jag ska bli lite mera social. Hoppas alla har en bra helg så skriver jag säkert en kortis imorgon igen. Ta hand om er och glöm inte era underbara familjer <3
Jag har en ganska stor hatkärlek till pengar. Visst man kan inte göra mycket utan pengar och man behöver mat och allt.. men jag har alltid haft problem med min ekonomi och att hålla koll på mina pengar. Det har vart väldigt svårt för mig och alltid ställt till med problem och oro.
 
Jag tycker inte om själva konceptet att pengar ska styra ens liv, om du säger att dem inte gör det så ljuger du. Visst jag kan göra mycket utan pengar och det viktigaste i livet är gratis.. men hur ska man kunna gå på bio med sina vänner eller gå ut och äta på födelsedagar eller åka bort med familjen om man inte har en enda krona.
 
Jag har jobbat en del men det har alltid varit timmar och det har alltid varit dåligt betalt. Jag har alltid fått vända på varenda krona och låna pengar av alla jag känner. Jag HATAR att låna pengar mer än någon kan förstå, jag vill klara mig själv. Men jag har nästan alltid fått leva på CSN pengar, A-Kassa eller Försäkringskassan och då är det ju bara räkningar och mat som gäller. Det har varit så för mig så mycket så jag vet knappt hur det är att kunna slappna av med pengar.
 
Jag har fått ett antal löner i min tid, visst, men som sagt så har det nästan alltid varit timmar och inte mycket mer pengar än jag får nu. Det är tungt att alltid räkna varenda krona man spenderar och ha en ständig oro att man måste låna från föräldrarna denna månaden också eller att jag kommer få gå hemma utan mat. Det har hänt.
 
Jag hoppas att denna månaden kommer gå bättre, mina föräldrar ska hjälpa mig och jag har redan betalat alla mina räkningar. Jag måste få lite kontroll på min ekonomi och ha mer kontanter. Det är alldeles för lätt att gå och dra kortet hela tiden och sen är det slut. Inte roligt.. Nu får det bli skärpning på mig.
 
Imorgon ska jag hem till mamma och pappa, så ska vi titta på mina räkningar och mina få autogiro. Sen ska jag ta ut så att jag klarar mig ett tag så ska dem hålla mitt kort som gisslan ett tag. Detta är mitt val och dem har gått med på att hjälpa mig med detta. Det är dags att ta ansvar och klara av detta.
 
Önska mig lycka till =) Jag får hålla er uppdaterade på hur det går för mig. Nu ska jag faktiskt ta en kort tupplur innan jag städar lite. Jag har lite Cola abstinens huvudvärk.. vilket är bra på ett sett för jag har inte fuskat.. men det är fortfarande jobbigt. Hoppas alla har det bra <3
a-kassa, ansvar, csn, ekonomi, försäkringskassan, hatkärlek, jobb, låna, oro, pengar,
Jag har alltid haft det jobbigt med att sova. Antagligen inte när jag var mindre men ett bra tag tillbaka så har jag haft problem med sömnen. Jag har extremt svårt att somna på kvällarna, jag kan vara jättetrött som igår men jag kan inte somna. Har otroligt svårt för det.
 
Sen på morgonen så är det precis tvärtom. Jag snoozar och snoozar tills jag verkligen måste gå upp.. Det spelar ingen roll hur länge jag sover, jag har så svårt för att gå upp. Det är så att jag har ont i hela kroppen och huvudet. Det är väl därför jag har svårt att sova på kvällen, jag vet hur extremt jobbigt det är att gå upp på morgonen.
 
Men jag förstår inte hur jag inte kan somna på kvällen. Jag lägger mig tidigt men kan inte somna, jag är ju alltid trött!! Finns ingen dag då jag inte är trött och vill sova hela tiden verkligen. Blir så otroligt frustrerad av detta. Jag vill inte vara trött hela tiden :(
 
Det har blivit riktigt jobbigt för mig på senaste, skapar verkligen problem för mig. Har jättesvårt för att komma upp på morgonen och ibland lägger jag mig 9 för att jag ska få lite sömn. Det gör mig galen!
 
I andra nyheter så tror jag att jag håller på att bli sjuk.. Igen!! Jag var precis sjuk med en monster hosta och nu är jag jätte täppt i näsan och den bara rinner. Jag är även riktigt frusen och som ni förstår, trött! Jag känner mig verkligen dunderförkyld just nu och det gillar jag inte >< 
 
Blev precis frisk!! Okej jag ville bara gnälla lite om detta. Nu slutar vi snart så jag ska faktiskt hem och vila lite och sen ska jag tvätta hade jag tänkt. Är ju kortis dag idag så det blir mest mys hemma sen :) Jag kanske hör av mig ikväll igen, annars skriver jag imorgon <3
Sömn, förkyld, sjuk, sova, trött,
Hallå allihopa!
 
Nu blev det en blogg igen. Det var ett tag sen nu men jag känner att med tanke på vad jag vill göra i framtiden. Så det passar väldigt bra nu. Men det får nog bli en lite annorlunda blogg den här gången. Inte lägga upp bilder 10 gånger om dan och sånt =P
 
Jag tänkte det blir perfekt att samla allting här, allt jag skriver, allt jag tänker, allt jag tycker =)
 
Just nu är jag på Pomona, ett företag nära Mölndal som jobbar ihop med arbetsförmedlingen. Dem är kanon verkligen och jag trivs som fisken i vattnet. Det är många av mina vänner som undrar vad det är förnågot och vad vi gör så jag tänkte jag skulle förklara det.
 
Det är ju såhär att jag har jobbat mycket med något som jag inte trivs med. Jag vill komma bort från det och Pomona fungerar som en nystart. Vi jobbar mycket med våra intressen och vad vi brinner för, vad vi verkligen vill göra helt enkelt. Så hittar vid en bra väg för att nå det eller något i närheten av det.
Så just nu jobbar jag på min bok, mina noveller och att skapa en portfolio för publiceringshus och mentorer. Sen har jag också tittat på utbildningar inom Information och litteratur. Så det går framåt =)
 
Jag vill verkligen komma bort från vården och allt som har med det att göra. Har helt ärligt inte mått så himla bra på dem jobben och det har inte varit bra för mig. Vill inte ens tänka på det..
 
Men nu känns det som att jag har hittat en bra väg och jag har Pomona att tacka för det. Dem har guidat mig, uppmuntrat mig och jobbat på min självkänsla. jag kan se klart nu och det känns helt underbart. Livet faller på plats.
 
Bättre sent än aldrig!!
 
Nu är det strax dags för lunch här på Pomona så jag ska säga hejdå för den här gången. Men jag skriver säkert imorgon igen. Hoppas alla har det bra och att alla har ett leende på läpparna <3